top of page

 Nina Apiainen Equestrian

Nina Apiainen on tarkkasilmäinen ja tunnetaitoinen valmentaja, joka hyödyntää osaamistaan monipuolisesti. Tavoitteena on löytää jokaiselle ratsukolle se oma tie menestykseen ja iloiseen yhdessä tekemiseen.

Nina on hevosharraste-ohjaaja, eläintenkouluttaja, Equitation Science opiskelija sekä Coaching with connection-ohjaaja. Näitten lisäksi hän on opiskellut Enlightened Equitation-istuntametodia Portugalissa töissä ollessaan. Hänen valmentajansa Mari Mänty Faria Carvalho on yksi Ninan suurimmista innoittajista ja on opettanut todella paljon istunnasta, hevosen kouluttamisesta ratsuksi sekä hevosen kehittämisestä terveys edellä eteenpäin. 

 

Ninan intohimo on terveellisesti liikkuva motivoitunut hevonen sekä yhdessä liikkuva ratsukko. Hevosten kouluttamisessa hän painottaa erityisesti hevosen hyvää mielentilaa. Tämän lisäksi hän antaa asiakkaille avaimia siihen miten luoda hevoseen luottamusta sekä yhteyttä. 

Nina yhdistää klassisen kouluratsastuksesta urheiluratsastukseen sen mukaan mitä eri ratsukot tarvitsevat. Hän opettaa maastakäsin jumppaamista sekä juoksuttamista. 

Istuntaopetus on suuressa roolissa sekä Ninan ratsastuksessa, että hänen tunneillaan

bottom of page