top of page

Eettinen ratsastus ja istuntaopetus

Hevosalan eettisyys on arvona entistä tärkeämpää koko alalle ja se on ollut yrityksemme ydinarvo ihan alusta alkaen. Ratsastuksen opettamisen ja valmennusten tavoitteena onkin eettisen, tasapainoisen ja vuorovaikutteisen harrastamisen oppiminen & harjoittelu.​ Opetuksemme on hevos- ja ratsastajaystävällistä ja siinä edetään yksilöllisesti molempien tarpeita ja tasoa kunnioittaen.

 

Oikea ja toimiva istunta parantaa sekä helpottaa ratsastamista ja sen merkitys on äärimmäisen tärkeää niin ratsastajan kuin hevosenkin selän terveydelle. Istunta onkin oikeastaan sitä, kuinka ratsastaja liikkuu ratsun selässä niin ettei näytä liikkuvan laisinkaan. Kysymys on siis enemmänkin kahden yhdessä liikkuvan kehon sykronisoinnista kuin istumisesta.

Meiltä on mahdollisuus tilata personoituja eettisen ratsastuksen kurssipäiviä omalle kotitallille. Myös pilottituotteemme Ratsastuskoulu 2.0 on muokattavissa sinun ratsastuskoulusi tai tallisi teemapäiväksi tai vaikkapa kokonaiseksi kurssikokonaisuudeksi tallillesi.

Kysy rohkeasti lisää!

bottom of page